Şampiyon Melekler Anısına Rüzgar Çanları Namık Kemal Meydanı'nda

Şampiyon Melekler Anısına Rüzgar Çanları Namık Kemal Meydanı'nda

Adıyaman’da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden 35 öğrenci, öğretmen ve velinin anısına kurulan rüzgar çanı, Namık Kemal Meydanına yerleştirildi.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, her rengin bir çocuğu simgelediği ifade edilen çanların, adanın her bölgesinden gönüllü kadınlar tarafından işlendiği belirtildi.

Paylaşım şöyle:

“Rüzgar çanlarımız, 6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremde sonsuzluğa uğurladığımız Şampiyon Meleklerimiz anısına yapılmıştır. Çocuklarımızın renklerini simgeleyen bu el işleri adanın her bir tarafında yaşayan gönüllü kadınlar tarafından örülmüştür.
Şampiyon Meleklerimiz, Türkiye yıldızlar voleybol yarı final müsabakalarında, ülkemizi temsil etmek için Adıyaman’a giden Gazimağusa Türk Maarif Koleji öğrencilerinin yer aldığı “Yıldız Kız” ve “Yıldız Erkek” Voleybol takımlarımızdan oluşmaktadır.

Şampiyon Meleklerimiz;
Spor aşkıyla ve ülkelerini temsil etme heyecanıyla gittikleri, Türkiye’nin Adıyaman şehrinde depreme yakalanmış ve ihmaller zinciriyle inşa edilmiş Grand Isias Hotel’in yıkılmasıyla hayatlarını kaybeden, toplamda 35 kişiden oluşan
biricik öğrencilerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve değerli velilerimizdir.
Şampiyon Meleklerimiz;
Evren Çavdır, Elvin Çavdır, Havva Balcı Çavdır, Duygu Bolsoy Kalaycı, Lavin Kalaycı, Pamir Konuklu, Atakan Celal Konuklu, Mehmet Arif Altak, Hasan Bilgen, Aykan Ekiz, Selin Karakaya, Serin İpekçioğlu, Hayal Gençalioğlu, Alp Akın, Doruk Akın, Özgür İçme, Mustafa Sabancı, İzcan Nurluöz, Asya Tülek, Sahil Özberkman, Nehir Çevik, Mert Niyazi Topukçuoğlu,Fahri Arkar, Aras Aktuğralı, Ali Karasel, Havin Kılıç, Osman Çetintaş, Nazife Dağlı, Abide Dağlı, Mülkiye Dağlı, Ecem Yeniçeri, Bedriye Yeniçeri, Perihan Çetiner, Kağan Selim İş, İbrahim Yakula

Şampiyon Melekler bu ülkenin gururudur, hüznüdür.
Şampiyon Melekler bu ülkenin geleceğinden çalınmış aydınlık yüzleridir.
Şampiyon Melekler bu ülkenin yüreklerine tutunmuş şampiyonlarıdır.
Şampiyonlarımızı Unutmayacağız.
#isiasortakdavamız
#melekleresözümüzvar”