DOKTORLARI AÇIKLADI...

DOKTORLARI AÇIKLADI...

DOKTORLARI AÇIKLADI...

Geçtiğimiz Pazar günü beyninde pıhtı atması sonucu tüm sevenlerini korkutan Türk sinemasının duayeni Kadir İnanir bilinci kapalı bir şekilde hastahaneye kaldırılıp entube edilmişti.Tedbir amaçlı entube edilen sanatçı 27 Mart Çarşamba günü doktorları tarafından uyandıldı.

Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Kadir Bey yaşam destek ünitesinden ayrıldı. Bilinci açık, iletişim kurabiliyor ancak konuşması için erken. Kendisine ulaştırılan selamlara karşı gülümsedi” ifadelerini kullandı.

Hayranları tarafından durumu merak edilen İnanır hakkında tedavi gördüğü hastahane yetkilileri bu gün  son dakıka açıklaması yaptı.Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam’ın verdiği bilgiler aktarılan açıklamada, "Kadir Bey bugün daha iyi. Daha önce açıkladığımız gibi ekstübe, bilinci açık ve daha anlaşılır konuşabiliyor. Ek hastalıkları kontrol altında, uygulanan tıbbi tedavilere olumlu yanıt alınıyor. Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor. Yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir ancak yakın zamanda yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz" denildi.