8 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASINA DİKKAT

8 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASINA DİKKAT

8 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASINA DİKKAT

8 Nisan da  ki Güneş tutulması tüm dünyada merakla bekleniyor. Daha önceki Koç burcundaki güneş tutulması örneklerinde olduğu gibi yine Global yaşamda şiddet, patlamalar ve savaş, İsrail- Filistin, özellikle Amerika’nın tepesinde gerçekleştiğini düşünürsek Amerika- Rusya savaşı, lider kaybı ve değişimi, halk ayaklanmaları, uzun vadede Amerikan iç savaşı gibi önemli gelişmeler yaşanabilir. Yine tutulmanın görüldüğü yerlerde yıkıcı deprem ve tsunamiler gibi doğa olayları görülebilir.

 Cern’de yapılacak olan Nükleer silahlanma, teknolojik saldırılar ile ilgili önemli deneyin , 8 Nisan a denk getirilmesi tüm dünyada merak konusu oldu.

 Güneş tutulmasının bireysel hayatlarda ise etkisi geçtiğimiz 1 yıldır bildiğiniz ancak kendinizi, elinizi, kolunuzu bağlı hissettiren, bir türlü harekete geçemediğiniz her konuda bu tutulma son noktayı koyacak. Tüm dünyada ve bireysel yaşamlarda yeni bir dönem başlıyor.Bu yeni döneme geçişte Aydınlanma, farkındalık, uyanış, adına ne derseniz deyin, gelişmeye devam edebilmek için bazı sarsıntıların olacağını bilmemiz gerek.