Cafer Gürcafer'in oğlunuda soruşturun

Cafer Gürcafer'in oğlunuda soruşturun

Cafer Gürcafer'in oğlunuda soruşturun

Ongun Talat (CTP)Kıbrıs Türk İnşaat Müteahitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcaferr in Maypa nın tutuklanmasından bir gün önceki yaptıgı basın toplantısında oğlunun işçi getirdiğini anlatan konuşmayı hatırlatarak "Oğluda araştırılsın" dedi.

 Talat;Meclis'te “Yozlaşma ve Çürümenin Kucağında Seçmece Soruşturmalar ve Maypa Vakası” konusunu ele aldı. Maypa nın tutuklanması ile aynı gün basına bir ses kaydının sızdırıldığını Maypa nın insan kaçakçılığı yaptığı intibası yaratılmaya çalıştığını ifade eden Talat yargının her şeyin farkında olduğunu söyleyerek mahkeme 4 günlük ek tutuklama kararını reddetmiştir bu da Özel soruşturma birimine yönelik önemli bir mesajdır dedi.Ve ekledi“Bu memlekette hala mahkemeler var. Bu da işin olumlu tarafı…

Talat, “Sorun yasalarda değil, sorun kimin bu yasaları nasıl uyguladığıdır. Konuyu ‘bu yasalar olmamalıydı’ya getirmek çok yanlıştır .Biz sürekli skandallarla mı çalkanacağız? Böyle bir toplum hayatı sürdürülmez. Soruşturmaların tüm yönleriyle yapılması gerekiyor..” dedi.