"Timsah Ateşi" Tiyatro Oyunu

"Timsah Ateşi" Tiyatro Oyunu

Başrollerini Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit ve Hidayet Erdinç'in paylaştığı Timsah Ateşi adlı tiyatro oyunu, dün akşam Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonu'nda seyirciyle buluştu. Girne Belediyesi ve Birinci Global işbirliğiyle sahnelenen oyunun galası büyük ilgi gördü.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, Timsah Ateşi'nden elde edilen gelirin bir kısmı Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne, diğer kısmı ise Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak.

Meghan Tyler tarafından yazılan, Mehmet Ergen tarafından yönetilen ve Zeynep Anacan tarafından çevrilen oyunun oyuncu kadrosu, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Demirok ve Hidayet Erdinç gibi usta isimlerden oluşuyor. Oyun, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı ilişkilerini ele alıyor ve izleyicilere duygusal bir yolculuk sunuyor.

Oyun, bu akşam saat 20:00'de Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonu'nda yeniden sahnelenecek. Biletler www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak temin edilebilecek. Bu heyecan verici ve duygusal yolculuğu kaçırmak istemeyen tiyatro severler için son şans!