Kıbrıs'ta Eş Zamanlı Asayiş ve Trafik Denetimlerinde 16 Kişi Tutuklandı

ÜLKE GENELİNDE TRAFİK VE ASAYİŞ EŞ ZAMANLI 16 TUTUKLAMA

Girne, Gazimağusa, Lefkoşa, Güzelyurt ve İskele bölgelerinde 16-17 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri sonuçları açıklandı. Polis yetkililerine göre, denetimler kapsamında eğlence mekanları, kumarhaneler ve trafiğin yoğun olduğu bölgeler kontrol edildi.

Lefkoşa'da yapılan denetimlerde, ülkede ikamet izinsiz tespit edilen 5 kişi ile bir bıçağı kanunsuz taşıyan 1 kişi tutuklandı. Kumarhanelerde bulunması yasak 39 kişi tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde ise 2,346 araç sürücüsü kontrol edildi ve çeşitli trafik suçlarından 682 sürücüye işlem uygulandı.

Gazimağusa'daki denetimlerde, ikamet izinsiz kaldığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı ve kumarhanelerde bulunması yasak 16 kişi tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde ise 3,250 araç sürücüsü kontrol edildi ve 813 sürücüye çeşitli trafik suçlarından rapor tutuldu.

Girne'deki denetimlerde, kumarhanelerde bulunması yasak 42 kişi tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde ise 1,085 araç sürücüsü kontrol edildi ve 246 sürücüye çeşitli trafik suçlarından rapor tutuldu.

Güzelyurt'ta yapılan denetimlerde, uyuşturucu madde bulunduran 2 kişi tutuklandı. Trafik denetimlerinde ise 483 araç sürücüsü kontrol edildi ve 144 sürücüye çeşitli trafik suçlarından rapor tutuldu.

İskele'deki denetimlerde, kumarhanelerde bulunması yasak 16 kişi tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde ise 372 araç sürücüsü kontrol edildi ve 103 sürücüye çeşitli trafik suçlarından rapor tutuldu.

Ayrıca, Gemikonağı'nda meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu tespit edilen sürücü tutuklandı.