HÜSEYİN AMCAOĞLU: "Hedefimiz Gönyeli Sam'ı Kültürün Merkezi Yapmak"

HÜSEYİN AMCAOĞLU: "Hedefimiz Gönyeli Sam'ı Kültürün Merkezi Yapmak"

Çocuk ve yetişkin resim kursları hünerlerini sergilediE AMCAOĞLU: HEDEFİMİZ GÖNYELİ SAM SANATIN MERKEZİ YAPMAK

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi'nde kurs gören çocuk ve yetişkinlerin resimlerini sergileyecek Gönyeli SAM Resim Sergisi 22 Şubat, Perşembe günü yapılan açılışla halka sunuldu.

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinliği Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu gerçekleştirdi.

Çocuk Resim eğitmeni Hanife Mine Egemen'in 21 kursiyeri ve Yetişkin Resim Eğitmeni Kezban Tanlı'nın 22 kursiyerinin eserlerinin sergileneceği etkinlik 28 Şubat Çarşamba gününe kadar Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezinde gezilebilecek.

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi sabah 08.00-19.30 saatleri arasında tüm halka açık olacak.

Amcaoğlu: SAM artık daha aktif bir yapıya kavuştu Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu sergide yaptığı konuşmada, Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezinde uzun süredir devam eden alt yapı arızaları ve fiziksel olarak çalışmıyorlar için göreve geldikleri günden beri yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Özellikle elektrik devresinin şebeke enerji sistemi geçişi için yeniden düzenlenme sorunu çözüldüğü, merkezi ısıtma ve yerden ısıtma sisteminin çalıştırılmaya başlandığı, ayrıca binanın çatısı

kısımdaki izolasyon sorunlarının da önemli ölçüde çözülmüş olması dile getirildi. Ayrıca merkezdeki oyun parkının zemini ile birlikte yenilendiğini ve internetin güçlendirilerek çevrimiçi geçişin kolaylaştırıldığını kaydetti.

Başkan Amcaoğlu, fiziksel performansın aşılmasının ardından eğitmenlerle düzenli aralıklarda bir araya gelme sorunlarının tespit edilip edilmemesi konusunda önemli bir mesafe kat edildiğini ifade etti. Depolama alanlarında, seramik fırını, araç gereç gibi eksikliklerin giderilerek faaliyetlerin daha iyi koşullarda gerçekleştirilmesine olanak sağlandığı vurgulandı.

Konuşmasında Merkezde 21 farklı kurs seçeneği ile yaklaşık 900 kursiyerin bulunduğunu belirten Amcaoğlu, bundan sonra kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönelik çalışmalar yapacaklarını ve bu çabanın ilk somut adımının resim sergisi olduğu dile getirildi.

Başkan Amcaoğlu, serginin hazırlanmasında emeği geçen başta Keziban Tanlı ve Mine Egemen hocalar olmak üzere tüm personele teşekkürlerini ileterek, SAM'ın kültürel ve sanatsal faaliyetlerinde daha aktif bir rol oynayacağını vurgulayarak tamamlamalarını tamamladı.