Halkın Parasını Çalan Firmaya Tam Destek...

Halkın Parasını Çalan Firmaya Tam Destek...

SONDAKIKA:Nethouse isimli internet sağlayıcı firma Yeniboğaziçinde yüksek binaya kurduğu internet sağlayıcı antenin elektrik ihtiyacını site sakini vatandaşların ödediği, yapılan incelemeler sonucu tespit edilmiştir. 

İnternet sağlayıcıların birçoğunun kendi elektriği olmaması üzerine, merdiven ayaklarından bu antenlere çekilen elektiriğin bedelini vatandaş ödemektedir. Vatandaşın bu durumdan haberi olmadan bu bakiyeler faturalarına yansıtılmaktadır. Durumu fark edip Kıb-Tek’ e ihbar eden vatandaşlar muhatap bulamadıkları için durumu Topuz Gazetesi’ne taşımışlardır.

Daha öncede haberini yapmış olmamıza rağmen, olaya göz yuman Kıb-Tek Yönetimi ve amirleri vatandaşın cebinden paralarını çalıp, internet olarak tekrar vatandaşa sattıkları gözlemlenmiştir.
Birçok internet sağlayıcı firmalara aynı tarifeyi uygulayan Kıb-Tek, bir haneden başka bir haneye elektrik verilmesinin yasak olduğunu savunurken Nethouse  gb. firmaların elektrik ihtiyacını neden vatandaşın omuzlarına yüklediği kamuoyu tarafından şiddetle kınanarak tartışmalara neden olmuştur.
Kıb-Tek’in internet sağlayıcı bu firmalarla özel bir anlaşması mı var? Neden Nethouse internet firması kendi kullandığı elektriğin bedelini vatandaşa ödetiyor?
Gazetemiz olayın yakından takipçisi olacağını kamuoyuna duyurur.