Galatasaray-Bayern Münih Maçı

Galatasaray-Bayern Münih Maçı

Şampiyonlar Ligi A Grubu: Galatasaray-Bayern Münih... Avrupa'nın 1 numaralı arenasında boy gösteren Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, A Grubu 3. maçında Bayern Münih'i konuk ediyor. Cimbom, taraftarı önünde dev rakibini dize getirmeye çalışıyor. Beşiktaş derbisinde sakatlanan Icardi, Bayern karşısında sahaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi’ne Kopenhag beraberliğiyle başlayan Galatasaray, deplasmandaki Manchester United zaferiyle grupta avantaj elde etti. Ve Cim Bom bu kez imkansızı zorlayacak. Çünkü karşısında 6 sezondur Devler Ligi gruplarında hiç yenilmeyen, turnuvanın favorilerinden Bayern Münih var. Ancak, Galatasaray her şeye rağmen umutlu ve inançlı... Icardi, Zaha, Kerem, Mertens gibi yıldızlarıyla, hem ligde hem de Avrupa’da müthiş bir form grafiği yakalayan hocası Okan Buruk’la ve biletleri birkaç dakikada bitirip tribünde şov yapan taraftarıyla Sarı-Kırmızılılar, bir büyük destan daha yazmak için mücadele ediyor.

Galatasaray-Bayern Münih ilk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Bayern Münih: Ulreich, Laimer, De Ligt, Kim, Davies, Mazraoui, Kimmich, Musiala, Coman, Sane, Kane

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

GALATASARAY BASKILI BAŞLADI

4' TEHLİKE | Ön alanda baskıyla başlayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'yle etkili gelirken Arjantinli golcünün vuruşunda top auta çıktı. Icardi, topun Kim Min-Jae'den çıktığını işaret etti, ancak aut atışıyla oyun başladı.

GOL BAYERN'DEN GELDİ

8' GOL | Bayern Münih, hızlı gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Coman'la golü buldu.

9' KAÇTI | Sağ kanattan Tete ortaladı, ön direkte topla buluşan Kerem kaleciyi geçemedi.

11' KAÇTI | Ceza sahası içinde bir anda top yine Kerem Aktürkoğlu'nun önünde kaldı. Kerem, çok yakın mesafeden topu auta gönderdi.

17' Sol kanattan Bayern Münih, Sane'yle çok etkili gelirken Abdülkerim arkadan gelerek kritik bir hamlede bulundu ve tehlikeyi önledi.

23' KAÇTI | Ceza sahası yayında topla buluşan Torreira, vuruşunu yaptı. Top üstten auta çıktı.

30' GOOOOOL! Icardi'nin penaltı golüyle temsilcimiz, Bayern Münih karşısında durumu 1-1'e getirdi.