Acı Gerçekler: İnsan Dışkısına Basarak Yürümek Zorunda Olan İnsanlar

Daha önce de gazetemizde  Döveç Park View’daki insan sağlığını tehdit eden lağım sorunu hakkında gerek yazılı gerekse videolu haberler yapmıştık ve insan sağlığını hiçe sayan bu durum düzeltilene kadar da yapmaya devam edeceğiz! Çünkü bizim önceliğimiz İnsan birilerinin mevkilerine kendilerini dokunulmaz sayıp koltuklarında hayat boyu rahatça oturabileceklerine onlar inanmış olsa da biz inanmıyoruz ve tehlikede olan insanlar için ,çocuklar için ses olmaya devam edeceğiz.

Konuyu bilmeyen okuyucularımız için yeniden anlatalım; adı geçen sitenin zemininden etrafa lağım suları yayılmakta yani içerisinde insan dışkısı olan oldukça tehlikeli ve pis su! Konu ile ilgili site sakinleri kendileri ni ve bölgedeki diğer insanları korumak adına yetkili merciilere defalarca şikayette bulunuyor ve olayın nihayetinde yetkili isimlerden Çevre Koruma Dairesi Gazimağusa  Bölge Birimi Sorumlusu  Özşen Diran durumu analiz etmek için geliyor. Bu isme dikkat edelim çünkü olay ile ilgili harekete geçmek yerine apartman yönetiminin nasıl olması ,kimde olması gibi konularda yorumlarda bulunuyor!

Kendisine soruyoruz ;

Sizin göreviniz bölge de bir ilkokul ve çocuk parkı varken bu sağlıksız ve tehlikeli durumun çözümü ile ilgili biran önce harekete geçmek midir yoksa altı boş ve çelişkili yorumlarda bulunmak mıdır?

Madem ki bu sitenin kanalizasyon planlaması yetersiz ve durumu çözmesi gereken siteyi yapan firma o halde 7 sene önce firma gerekli izinleri neden ve ne şekilde aldı?

Böyle önemli bir konu da susma nedeniniz nedir ? Yoksa  geneline yayılmış olan “tanıdık ahbap” zihniyeti sizlere de mi uğradı?