Yıllık Temizlik Kampanyası başladı!

Gönyeli Alayköy Belediyesi, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği temizlik kampanyasını bu sene 24 Nisan-31 Ağustos tarihleri arasında başlattı. Kampanya, geniş bir iş aracı ve işgücüyle organize edilerek, vatandaşlara daha planlı ve düzenli bir hizmet sunmayı hedefliyor.

Yıllık Temizlik Kampanyası başladı!

Gönyeli Alayköy Belediyesi, Temizlik Kampanyası'nda bölgenin genişlemesi nedeniyle toplam 80 personel, 6 dozer, 8 damperli kamyon, 8 çekirge kamyonu, 1 süpürge aracı, 1 çöp konteyneri yıkama aracı ve 4 traktör kullanarak görevi tamamlamayı planlıyor. 

Başkan Hüseyin Amcaoğlu, kampanyada geçen yıldan daha hızlı ilerleme sağlamak için gereken çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Gönyeli, Alayköy ve çevre köylerin hızlı bir şekilde temizleneceğini vurgulayan Amcaoğlu, temizlik kampanyasının bölgelere ayrılarak hızlı tamamlanmasının amaçlandığını ve temizlenen alanların vatandaşlar tarafından temiz tutulmasının önemine değindi. Gönyeli Alayköy Belediyesi 2024 Temizlik Kampanyası, 24 Nisan ile 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kampanya kapsamında Gönyeli Alayköy Bölgesi dört farklı bölgeye ayrıldı. 

Geçen yıl büyük bir alanda gerçekleştirilen temizlik kampanyası, bu yıl da yine birçok iş aracı ve işgücünün katkısı ile hayata geçecek. Temizlik kampanyası, daha planlı ve düzenli bir şekilde vatandaşa hizmet götürülmesi amacıyla yine bölgelere ayrılarak yapılacak. Gönyeli Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, geçen yıl gerçekleştirilen temizlik kampanyasının ardından bu yıl da büyük bir ekiple yola çıktıklarını kaydetti.