İSKELE'DE YAPILAN LONG BEACH KOŞUSU BİR ŞÖLEN GİBİ DÜZENLENDİ

İSKELE'DE YAPILAN LONG BEACH KOŞUSU BİR ŞÖLEN GİBİ DÜZENLENDİ

İSKELE'DE YAPILAN LONG BEACH KOŞUSU BİR ŞÖLEN GİBİ DÜZENLENDİ

Kuzey Kıbrıs'ın sahiller ve denizi ile en çok rağbet gören bölgesi İskele'de 21 Nisanda düzenlenicek olan Long Beach koşusu için geri sayım başladı. İskele'de Spor ve Eğlencenin yaşanacağı bu görkemli etkinliğe tüm KKTC halkı davet edildi.

Ana Sponsorluğunu Noyanlar Şirketler Grubu'nun üstlendiği yarışta; yarış direktör ve koordinatörü Doğa Noyan olacak.. Long Beach Run, sadece bir  koşu yarışması değil, aynı zamanda bir eğlence şöleni olarak da son 3 yıldır devam ediyor..

Long Beach sahili boyunca uzanan nefes kesici parkur koşu tutkunlarına eğlenceli ve keyifli yarış sunacak Etkinlik boyunca düzenlenecek olan çeşitli aktiviteler ve sürprizlerle dolu program, katılımcıları keyifli bir gün geçirmeye davet ediyor. Long Beach Run, İskele bölgesinin en önemli geleneksel etkinliklerinden biri haline gelirken katılımcılar, bu yıl da dopdolu bir deneyim yaşayacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Long Beach Run etkinliğinin gelirinin bir kısmının Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne ve bazı yardım derneklerine bağışlanacağı açıklandı. Başvuru için www.runiskele.com ve iletişim için +90 533 880 75 68