BEN HAZIRIM, SUÇLULAR KİMSE ORTAYA ÇIKSIN DEDİ...

BEN HAZIRIM, SUÇLULAR KİMSE ORTAYA ÇIKSIN DEDİ...

BEN HAZIRIM, SUÇLULAR KİMSE ORTAYA ÇIKSIN DEDİ...

Cafer Gürcafer(Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB)) Başkanır Serdinç Maypa’nın ‘insan kaçakçılığı yapıyorlar’ iddiaları üzerine yaptığı basın açıklamasının da sosyal medyada sanki bir itirafmış gibi lanse edildiğini ifade edererek şunları ekledİ:

“Tıpkı Sayın Kudret Özersay’ın ve CTP Milletvekili Ongun Talat’ın dediği gibi olsun. Yalnızca Maypa değil, Maypa’nın iddiaları ile ilgili olan şikayetçilerle ilgili de soruşturma yapılsın. Hatta ve hatta bugün itibarı ile şahsım, başkanı olduğum birliğim ve oğlumdan başlasın soruşturma.

 Ama ak koyunla kara koyun ortaya çıksın. Herkes iddiasının arkasında dursun. Dursun da soruşturma neticesinde başını dik tutarak toplumun yüzüne baka baka ‘evet ben bu işi yaptım veya evet ben bu iftirayı attım’ diyebilsin.” İfadelerini kullandı. Soruşturmanın sonucunda suçlu bulunmam durumunda elbette istifamı yazıp gideceğimden kimsenin kuşkusu olmasın ama suçsuz bulunmamız ve haklı bulunmamız durumunda aynı davranışı sergileyip sergilemeyeceğiniz hususunu yakından takip edeceğim. Elbette taraf olan kesimlerin değil, sizin tavrınızın ne olacağıdır benim merakım