1000 EUROLUK ÖDÜL!

1000 EUROLUK ÖDÜL!

Baf'ta bir kiliseden çalınan çanı arayan bölge halkı, çanın manevi değeri nedeniyle bulana 1000 Euro ödül vereceklerini duyurdu. Kilise çanının çalınması üzerine başlatılan arama çalışmaları kapsamında, bölge sakinlerinden George Pachis, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, çanın metalik değerinin sadece 150 Euro olduğunu ancak bölge halkı için manevi değerinin çok daha yüksek olduğunu belirtti.

Pachis, çanın çalınmasıyla ilgili bilgi veya ipucu sağlayacak herhangi birine 1000 Euro ödül verileceğini duyurdu. Açıklamasında, çanın kilisede önemli bir yeri olduğunu ve bölge halkı için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Pachis, "Aşağıdaki çan Baf'taki kiliseden çalındı. Metalik değeri 150 Euro’yu geçmiyor, ancak bölge sakinleri olan bizler için gerçek değeri çok daha fazladır. Bulmamıza yardımcı olacak herhangi birine 1000 Euro ödül vereceğiz." dedi.

Çanı bulmaya yönelik başlatılan çalışmalar devam ederken, bölge halkı, ödül duyurusuyla birlikte çanın en kısa sürede bulunmasını umuyor.