Türkiye'den Adaya Uyuşturucu Getirdi!

Türkiye'den Adaya Uyuşturucu Getirdi!

Ercan Havaalanı'nda 65 gram Metamfetamin ile yakalanan Murat Toprak, dün mahkemeye tekrar çıkarıldı.

Narkotik Şube'de görev yapan polis memuru Cemal Ramiz, mahkemede yaşananları aktardı. Ramiz'e göre, polis 4 Şubat tarihinde zanlının yurt dışından uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine ekipler, Ercan Havaalanı'nda beklemeye başladı. Zanlı saat 13.52'de ülkeye giriş yaparken havaalanında durduruldu ve üzerinde detaylı bir arama yapıldı.

Aramada, zanlının iç çamaşırında naylona sarılı 40 gram, peçeteye sarılı 15 gram, cüzdanında 2 gram ve çantasındaki küçük bir şişede 8 gram olmak üzere toplamda 65 gram Metamfetamin ele geçirildi. Polis memuru, zanlının suçunu kabul ettiğini ve uyuşturucu maddeleri Türkiye'den getirdiğini söylediğini ifade etti. Toprak hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığı ve bu süre zarfında soruşturmanın büyük bir bölümünün tamamlandığı belirtildi.

Murat Toprak'ın, ülkede kalıcı bir bağı olmaması nedeniyle tutuklu yargılanması talep edildi. Yargıç Jale Ergüden, yapılan değerlendirme sonucunda zanlının 45 günü geçmeyecek süreyle cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Kamalı Haber