SON DAKIKA: Girne-Alsancak Yolunda Ö*ümlü Kazanın Detayları Belli Oldu. Sevgül Şinasi Hayatını Kaybetti

SON DAKIKA: Girne-Alsancak Yolunda Ö*ümlü Kazanın Detayları Belli Oldu. Sevgül Şinasi Hayatını Kaybetti

Girne - Alsancak Çevre Yolu’nda üç aracın karıştığı trafik kazasında Sevgül Şinasi hayatını kaybetti.

Girne-Alsancak çevre yolunda bugün 17.30 civarında meydana gelen ve üç aracın karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden kişinin Sevgül Şinasi olduğu açıklandı. SÖ ile DG' de yaralandı.

Polis Basın Subaylığı, bugün ölümle neticelenen ikinci kazanın detaylarını açıkladı.

Açıklamaya göre kaza, Girne Alsancak çevre yolunun 2-3’üncü kilometreleri arasında oldu.. Batı istikametine doğru çift şeritli yolun sağ şeridinde seyreden ZS(E-28) yönetimindeki UZ 008 plakalı salon araç sürücüsünün aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu şerit değiştirmeye çalıştığı esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden SÖ (K-64 ) yönetimindeki RC 268 plakalı salon aracın sol arka kısmına çarptı.

Saldam’ın aracı daha sonra, kazadan hemen önce sol şeride geçen ve sol şerit içerinde aynı istikamette seyreden Olgun Karlankuş (E-33) yönetimindeki TMJ 039 plakalı aracın sağ arka kısmına  da çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sağa savrulan ve yolu ikiye ayıran orta şeride giren RC 268 plakalı araç aydınlatma direğine çarpıp karşı şeride geçerek sol yan kısmı üzerine devrildi. Kaza sonucu RC 268 plakalı araç sürücüsü Seval Özharun ile aynı araçta yolcu olarak bulunan DG (K-55) ve Sevgül Şinasi (K-63) yaralandı. Sevgül Şinasi kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, DG ve SÖ ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kazaya neden olan UZ 008 plakalı aracın sürücüsü ZS’nin tutuklandığını ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.