SON DAKİKA Düzce ve Yalova' da Felaket !

SON DAKİKA Düzce ve Yalova' da Felaket !

SON DAKİKA Düzce ve Yalovada resmen felaket yaşanıyor, tüm ekipler olay yerlerinde ve kayıp hergeçen dakika artıyor. Ayrıntılar haberin devamında.

Acil kurtarma çalışmaları sırasında meydana gelen ikinci bir heyelan, ekiplerin zorlu bir mücadele ile karşılaşmasına neden oldu. Olay yerindeki yetkililer, göçük altında kalan kişi sayısının belirlenemediğini ve bu sayının artabileceğini belirttiler.

Yalova Kocadere köyüne ismini veren dere, aşırı yağışlarla birlikte taştı. Köyün Yalı Mahallesi’nde sokaklar sular altına kalırken birçok evde de su baskınlarının yaşandığı öğrenildi. Kocadere Köyü Muhtarı Volkan Varol, bölgede su baskınları nedeniyle maddi hasar meydana geldiğini söyledi.Öte yandan, Çınarcık ilçesi Esenköy beldesinde yaşanan su baskınları sebebiyle AFAD ekibi ve Esenköy itfaiyesi, mahsur kalan vatandaşı kurtardı.

VATANDAŞLAR KAMYONETE BİNEREK EVLERİNDEN UZAKLAŞTILAR!

Düzce’de de sabah saatlerinden beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle Gölyaka ilçesindeki çeşitli mahallelerde derelerin taşması sonucu evleri su bastı. Vatandaşlar evlerinin durumunu cep telefonlarıyla görüntülerken, bazı vatandaşlar ise kamyonetlere binerek evlerinden uzaklaştılar.Bu arada yine Gölyaka ilçesi Esen Mahallesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle asfalt zeminin çökmesi sonucu doğalgaz borusu patladı. Ekipler bölgede tedbir alarak, patlayan borunun tamir edilmesi için çalışma başlattı.