MAÇ SONUCU: Galatasaray, milli aradan 'çok farklı' döndü! Cimbom, Alanyaspor'u 4 golle geçti

MAÇ SONUCU: Galatasaray, milli aradan 'çok farklı' döndü! Cimbom, Alanyaspor'u 4 golle geçti

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan taraf 4-0'lık skorla Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılılarda karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Dries Mertens, 2 gol - 1 asistlik performansıyla geceye damga vuran isimler arasında öne çıktı. İşte müsabakadan detaylar...

Son dakika haberleri: Galatasaray ile Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında kozlarını paylaştı. Oldukça yüksek bir tempoda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf Galatasaray oldu.

Rams Park'ta oynanan müsabaka, Galatasaray'ın 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Mauro Icardi, 45 ve 59. dakikalarda Dries Mertens ile 70. dakikada Wilfried Zaha kaydetti.

Bu skorun ardından puanını 34'e yükselten Galatasaray, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti. Üst üste 5. mağlubiyetini alan Alanyaspor ise 10 puanla 17. basamakta yer buldu.

Galatasaray, gelecek hafta Pendikspor deplasmanına çıkacak. Alanyaspor ise Konyaspor'u konuk edecek.

İSRAİL'E TEPKİ

Galatasaray taraftarları, Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle İsrail'e tepki gösterdi.

Taraftarlar, karşılaşma öncesinde, "Kahrolsun İsrail, Filistin'e özgürlük" şekilde tezahürat yaptı.

TARAFTARLAR, ŞEHİT TEĞMEN ÖZTÜRKMEN'İ UNUTMADI

e1b11fa2ece008880d527179d6d5da02

Sarı-kırmızılı taraftarlar, geçen yıl Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü teröristlerin taciz ateşi sonucu şehit düşen Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'i andı.

Şehit edilişinin yıl dönümünde yapılan müsabaka öncesinde taraftarlar, kale arkasındaki tribüne şehit teğmenin resminin ve adının yazılı olduğu pankart açıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde tezahürat yaptı.