KKTC’nin yeni havalimanında başta engelli vatandaşlar olmak üzere tüm seyehat edenler pek çok alanda mağdur olmaya devam ediyor

KKTC’nin yeni havalimanında başta engelli vatandaşlar olmak üzere tüm seyehat edenler  pek çok alanda mağdur olmaya devam ediyor

Adından eksikleriyle ve seyehat edenleri süregelen bir şekilde farklı nedenlerle zor durumda bırakmasıyla söz ettiren Ercan Havalimanı’ında değimi yerindeyse engelliler yok sayıldı! 

Uluslararası olduğu söylenen havaalanında engelli park yerinin olmaması bu ülke içerisinde sokağa çıkma olasılığı bile zor olan engelli vatandaşlarına adeta seyehat etmeyede hakkınız yok imajı vermekte. 

Aynı zamanda seyehat edenlerin su ve benzeri ihtiyaclarını alacakları bir yer olmaması ,tuvalet dahi olmaması da engelli veya engelsiz halka verilen değeri göstermekte. Yetkililer ise bu durumu daha uzun bir süre kulak arkası etmeye devam edecek gibi dururken biz Topuz Gazetesi olarak bu ülkenin ne zaman insani yaşam standartlarına taşınacağını ,vergilerimizin karşılığı olan hizmeti ne zaman alabileceğimizi bütün yetkililere soruyoruz.