KIB-TEK'ten Yeni İşe Alınanlara İlginç Talimat...

KIB-TEK'ten Yeni İşe Alınanlara İlginç Talimat...

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili Ongun Talat, Elektrik Kurumu'nda sınavla alınanlar dahil son dönemde istihdam edilen personelin Başbakanlıktan tek tek aranarak bugünkü korteje UBP t-shirti giyerek katılma talimatı aldığını söyledi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili ve Girne İlçe Başkanı Ongun Talat sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Elektrik Kurumu’nda torpille işe başlayanların diyet ödemeye başladığını ileri sürdü. Yeni işe girenlerin, Başbakanlık tarafından tek tek aranarak bugünkü korteje katılma talimatı aldığı belirten Talat, çalışanların ayrıca Kıb-Tek Yönetim Kurulu Sekreteri’nden imza karşılığında UBP tişörtü almaları gerektiğini ve bu tişörtleri kortej sırasında giymelerinin zorunlu olduğunu dile getirdi.

Talat, paylaşımında sınavla alınanların da aynı talimatı aldığına dikkat çektiği paylaşımında, “Olayın en dikkat çekici tarafı ise, yalnızca münhalsiz işe alınanlara değil, sınavla alınanlara da aynı talimatın verilmiş olması. Sınavla ve hakkınla işe girmişsen, kim sana, hangi cesaretle talimat verebilir ki?
Kıbrıs küçük yer, yine fena yakalandınız. Utanma duygunuz varsa “fena” tabi…” ifadelerine yer verdi.