Gönyeli'de 4 Tutuklu, 300 Gram Kenevir!

Gönyeli'de 4 Tutuklu, 300 Gram Kenevir!

Gönyeli'de polis tarafından gerçekleştirilen "Çatı Operasyonu" kapsamında tutuklanan zanlılar Marwan Osama A.E. Mohamed, Melis Şuşut, Abdallah Bania ve Abdelrahman Awad Marzouk Sayed Mahmoud mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede ifade veren polis memuru İbrahim Atabek, 3 Mayıs 2024 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin Gönyeli'de bir ikametgahta gerçekleştirdikleri arama sonucunda yaklaşık 13.5 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Zanlılar Marwan Osama A.E. Mohamed ve Melis Şuşut'un suçüstü yakalandığını belirten Atabek, zanlıların ifadelerinde uyuşturucu maddeleri zanlı Mohamed'in 29 Nisan 2024 tarihinde Gönyeli'den aldığını ve bir kısmını içimlik olarak ayırdıklarını, geri kalan kısmı ise arkadaşı Abdallah Bania'ya verdiklerini söylediklerini aktardı.

Polis memuru Atabek, zanlı Abdallah Bania'nın kaldığı ikametgahta yapılan aramada ise çalışma masası üzerinde ve komodin çekmecesinde toplamda 300 gramdan fazla Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı. Mahkeme, zanlıların soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarına karar verdi.