Girne Çevre Yoluna Dikkat!

Girne Çevre Yoluna Dikkat!

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, Eziç ve Zeytinlik kavşağındaki trafik ışıklarında çalışma yapılacağı, bu nedenle sürücülerin yol ve trafik güvenliği için trafik işaret ve işaretçilerine uymalarının önemine vurgu yapıldı.

Polis, Girne Eziç kavşağındaki trafik ışıklarında çalışma yapılacağı konusunda uyarıda bulundu.

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, Girne-Alsancak Çevre Yolu üzerinde bulunan Eziç ve Zeytinlik kavşaklarındaki trafik ışıklarında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Açıklamada, söz konusu trafik ışıklarının bugün saat 14.00’e kadar çalışmayacağı belirtilirken, bu süre zarfında yol ve trafik güvenliği açısından, söz konusu kavşaklarda gidiş ve gelişi ayıran orta refüjlerin araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi. Ulaşımın bu süreçte alternatif yollardan sağlanacağına dikkat çekildi.

Sürücülere, çalışma süresince yavaş ve dikkatli bir şekilde seyretmeleri ve trafik işaretlerine uymaları konusunda önemli bir uyarıda bulunuldu. Bu önlemlerin yol ve trafik güvenliği için alındığı ve toplumun bu konuda duyarlı olması gerektiği vurgulandı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Eziç kavşağında yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra sosyal medyada paylaşılan videolarda trafik ışıklarının arızalı olduğu ve kazanın sebebinin bu arıza olabileceği ileri sürülmüştü.