ERKMAN AİLESİNDEN GAZETEMİZE BÜYÜK BASKI !

ERKMAN AİLESİNDEN GAZETEMİZE BÜYÜK BASKI !

ERKMAN AİLESİNDEN GAZETEMİZE BÜYÜK BASKI !

ERKMAN AİLESİNDEN GAZETEMİZE BÜYÜK BASKI !

Erkman ailesi hakkında yaptığımız ve polis soruşturmasına dayandırdığımız haberler karşısında bazı kesimler büyük rahatsızlık içerisine girmiş durumda. Birçok gazeteyi ve gazeteciyi daha önce baskılayan kesim, aynı anlayışla ailenin de yardımıyla gazetecilere baskı kurmaya ve onların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışıyor.

ÇIKIP YALANLAYIN 

Yaptığımız haberlerde en ufak bir yalan bilgi veya iftira bulunmadığı için gazetemizin haberlerinden rahatız olan Erkman ailesine çıkıp kendilerini savunmaları ve kamuoyu önünde yaptığımız haberlerin tek bir kelimesinin yalan olduğunu açıklamasını talep ediyoruz. Biz habelerimizin arkasında duruşumuzu bozmadan işimizi yapmaya devam edeceğiz.

BAŞKA ADRES ARAMAYIN

Yaptığımız haberlerle ilgili sürekli arkamızda başka güçler arayan aileye buradan sesleniyoruz. Bizim elimizde bir kalem ve arkamızı birbirimize yasladığımız çalışma arkadaşlarımızdan başka hiçbir şeyimiz yok. 

TEK İSTEĞİMİZ ADALET 

Gazete olarak tek isteğimiz gerçeklerin konuşulması, kimsenin susmaması ve adaletin yerini bulmasıdır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi her platformda haberlerimizi savunmaya ve kiminle isterse karşı karşıya gelmeye hazırız. Hodri meydan!!!