ERKMAN AİLESİ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR!

ERKMAN AİLESİ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR!

ERKMAN AİLESİ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR!


2022 yılında bankada geriye dönük işlem yaptıkları ve belge sahteledikleri iddia edilerek yargı huzuruna çıkartılan Erkman ailesi, yurtdışı yasağı almış ve dava sürecini bekler olmuştu.


TALİMATI VEREN KAÇMIŞTI!


Geriye dönük işlem yapılması için talimat verdiği iddia edilen Sibel Erkman, bu olay sonrası memleketi terk ederken, yapılan işleme imza atan Eda Erkman ise ülkede kalarak dava sürecini yönetmeye çalışmıştı. Bahse konu süreçte ise soruşturmanın başındaki polis yetkilisinin soruşturmadan el çektirtilmesi ile soruşturma memuru olan polisin başka bir yere sürülmesi dikkatlerden kaçmamıştı.


ESKİ DÜŞMANLAR DOST OLDU!


Süreç içerisinde sadece polisler sürülmemiş, Erkman ailesi hakkında en sert haberleri yapan bazı yayın organları 180 derece dönerek Erkman ailesi için çalışmaya başladı. Tahsil edilmemiş kredilerin tahsili için bile aracılık yapan ilgili yayın organları, Erkman ailesi hakkında çıkan haberlerle ilgili gündemi değiştirmek için algı operasyonlarına başladı. 

VERGİ DAİRESİ NE İŞ YAPIYOR?


95 Milyon Dolarlık davayı gündeme getiren Erkman ailesinin bu davayı Amerika’da açması dikkatlerden kaçmazken, KKTC Vergi Dairesi'nin bahse konu rakamlarla ilgili hiçbir yaptırım yapmaması kafalarda soru işaretleri yaratıyor. Bahse konu miktarın sadece vergisi 20 Milyon Dolar civarına tekabül ediyor!