DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANINA GÜVENSİZLİK

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANINA GÜVENSİZLİK

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANINA GÜVENSİZLİK

Kanal T 'de yapılan yayında DP Milletvekili Hasan Tosunoğlu iddalı açıklamalarda bulundu.DP Genel Başkan Fikri Ataoğlu ile ilgili eleştirilerini sürdüren Tosunoğlu, tepkilerinin kişlere karşı olmadığını sorumluluğunun Halka karşı olduğunun altını çizerek

 “DP nin Kooperatif ataması Sayın Bakanın sorumluluğunda olan bir konu a parti meclisine getiriyor,Parti meclisi karar alıyor ama o parti meclisi kararına rağmen başka karar uyguluyor,Bazı yasa tasarılarını ya mailde ya da mecliste öğreniyoruz. Önceden bilgi verilmiyor. Görüşümüz alınmıyor. Bunları Fikri Ataoğlu’na defalarca ilettim. Böyle ortamda kimse parmak kaldırıcı olmamızı beklemesin.Fikri bey doğru bir şey yaparsa alkışlarım ama şu ana kadar doğru bir şey yaptığını görmedim. Usandım kendisini uyarmaktan, ikaz etmekten, ortak akıla davet etmekten. Fikri Bey ortak aklı kabul etmiyor. Bu da bizim Demokrat Parti anlayışımıza uymuyor"diyerek tepkisini dile getirdi.

 Ülkede devasa ekonomik sorunlar varken hükümetin ekonomi çalışmalarını yetersiz bulduğunu ifade eden Tosunoğlu, “ Mecliste olduğum için pişman değilim. Halkın takdiridir. Mutlumuyum? Hayır. Efektiflik konusunda hem hükümet hem de meclis sıfır puanda” dedi.

Hasan Tosunoğlu'nun kendi partisinin Genel Başkanı için yaptığı bu özeleştiriler, tüm siyasetçilerin ve halkın dikkatini çekti.