Erhan Arıklı, sosyal medya dünyasında adeta bir fenomen. Sosyal medyayı bu kadar ustalıkla kullanmasının ardında sadece siyasetteki deneyimi değil, geniş bir çevresi de yatıyor. Akrabalarını ve yakın çevresini çeşitli görevlerle buluşturan Arıklı, sosyal medya hesaplarını da bu çevresiyle güçlendiriyor. Özellikle akrabaları ve destekçileri sayesinde attığı her adım, yaptığı her paylaşım geniş kitlelere ulaşıyor.

Uyuşturucuyla Yakalanan İngilize Hapis Cezası Verildi Uyuşturucuyla Yakalanan İngilize Hapis Cezası Verildi

Arıklı’nın sosyal medyada gösterdiği performans, ona adeta ödül kazandıracak kadar etkili. Sosyal medyada destekçileri tarafından sürekli desteklenen Arıklı, siyasi tartışmalardan mizahi paylaşımlara kadar geniş bir yelpazede içerik üretiyor. Her paylaşımıyla gündem oluşturmayı başaran Arıklı, mizahi yaklaşımlarını bile eleştirilere yanıt verirken ustaca kullanıyor.

Özetle, Arıklı’nın sosyal medyadaki başarısı, çevresindeki kalabalık destekçi grubu ve sosyal medya stratejisinden kaynaklanıyor. Kendisinin bu alandaki etkisini yadsımamak gerek; sonuçta, sosyal medya ödülleri verilecekse Arıklı mutlaka bir ödül kazanır!