Yürümekte bir hayli zorlandığı görülen adamın yapılan kontrollerin ardından 188 yaşında olduğu ortaya çıktı.Hastanede tedavi altına alınan 188 yaşındaki adamın isminin Viken Kushwah olduğu açıklandı.Kushwah'ın yaşadığı çevrede oldukça sevilen ve saygı duyulan biri olduğu aktarıldı.

Adamın görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

0X0 1727957765018

MEĞER...

Siyaram Baba olarak tanınan yaşlı adam Mumbai, Maharashtra'da doğduğunu ve öte yandan, bir azizle temasa geçtikten sonra hayata karşı ilgisizlik fikrine kapılıp, kefaret için Himalayalara gittiği iddia edilen bilgiler arasında yer alıyor.

Ancak yaşlı adamın yaşamına dair sonrasında neredeyse hiç kimsenin bilgisi bulunmazken, şu anda Hindistan'da Madhya Pradesh'in bir köyünde bulunan din adamının köye 50-60 yıl önce geldiği düşünülüyor

Hindistan ve pek çok ülkeden inananları olan Siyaram Baba olarak tanınan yaşlı adamın yalnızca parmaklarını kullanarak ateş yakabildiği iddia ediliyor.

İletişim Başkanlığı: Lübnan'da herhangi bir göç olayı yok! İletişim Başkanlığı: Lübnan'da herhangi bir göç olayı yok!

Siyaram Baba'nın 'Hinduların rüzgar tanrısının oğlu olan Hanuman'ın reenkarne olmuş hali olduğu' iddia edilen bilgiler arasında yer alıyor.