Destek Haberleri

destek haberleri ve güncel destek gelişmeleri, destek ile ilgili tüm video, destek fotoğrafları ve destek haberleri Topuz Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Alman otomotiv devi Audi'nin Brüksel'deki üretim tesisini kapatma ihtimali üzerine işçilerin ayaklanması ile başlayan gerilim sürüyor.

GÜNDEM

UBP Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun, Ünal Üstel'e tam destek verdiğini belirtti. Atun, Ünal Üstel ile birlikte yollarına devam edeceklerini vurguladı.

GÜNDEM

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Göçmenköy'de katıldığı etkinlikte partililerden tam destek aldı.

TÜRKİYE

Türkiye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'ın Kıbrıs Barış Harekatı'nda tüm imkanlarıyla destekleyerek dostluğunu ve kardeşliğini gösterdiğini belirtti.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İzmir, Aydın ve Muğla’daki yangınlardan etkilenen 441 kişiye psikososyal destek sağlandığını açıkladı.

GÜNDEM

UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, İskele’de partililerle buluştu, destek mesajları aldı ve yeni projelerle ilgili müjdeler verdi

GÜNDEM

Sırbistan Dışişleri Bakanı Marko Djuric, Sırbistan’ın müzakerelerin yeniden başlamasını desteklediğini ve Güney Kıbrıs’ın egemenliğini koruma çabalarında yanında olduğunu belirtti

KIBRIS

Lenfoma hastası Mehmet Dursun’a destek olmak amacıyla Gazimağusa Belediyesi ve Retro Çalgıcıları iş birliğinde bir konser düzenleniyor.

Reklam Bloğu