Özgür Halkın Sesi Gazetesine göre:

Mustafa Özdemir(ÖZEL HABER)

Zonguldak merkez Esas 67 Burda AVM’de faaliyet gösteren Colin’s isimli giyim mağazasında görevli olarak çalışan M. K., ayağına yaptığı özel bir düzeneğe bağladığı cep telefonu ile soyunma kabinindeki müşterilerinin görüntüsünü kaydetti. Genç kadının fark etmesi üzerine polis tarafından yapılan operasyonla yakalanan mağaza görevlisinin cep telefonundan başka kadın müşterilere ait yüzlerce benzer fotoğraf çıktı.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

Edinilen bilgiye göre, Esas 67 Burada AVM’de faaliyet gösteren Colin’s isimli mağazada çalışan M. K, ayakkabısına sabitlediği bir düzeneğe yerleştirdiği cep telefonuyla soyunma kabinindeki müşterilerini videoya kaydetti.

GENÇ KIZ FARK ETTİ!

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı Merkez Bankası, politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı

Soyunma kabininin kapısı ile zemin arasındaki boşluğa ayağını uzatarak kadın müşterileri kayıt altına alan mağaza görevlisi son olarak genç bir kızı soyunma kabininde kıyafet denerken aynı yöntemle videoya kaydetmek istedi. Yarı çıplak halde kabin kapısının altından cep telefonu ile görüntü alındığını fark eden genç kız, emin olamadığı için o an tepki vermek yerine durumu ailesine anlattı. 

POLİS SUÇÜSTÜ YAPTI

Genç kız ertesi gün aynı mağazaya ailesi ve Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı polisle birlikte gitti. 

Suçun tekrarı için soyunma kabinine tek başına giren genç kızı kabinin yanına gelerek bir kez daha ayakkabısının üzerine koyduğu cep telefonu ile kaydeden M. K., polis tarafından suçüstü yapılarak gözaltına alındı. 

MAĞAZA DİDİK DİDİK ARANDI

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından olayın yaşandığı mağaza bir gün süreyle alışverişe kapatılırken,  içeride başka bir düzenek ya da suç unsuru olup olmadığını belirlemek için detaylı arama yapıldı. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürülen mağaza görevlisinin cep telefonuna el konuldu. 

YÜZLERCE KADINI VİDEOYA KAYDETMİŞ

Polis tarafından suç aleti olan cep telefonunda yapılan incelemede kabinde kıyafet deneyen başka müşterilerin yüzlerce fotoğrafına ulaşıldı.

Genç kadın ve ailesinin şikayetçi olması üzerine emniyette verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edilen adam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öte yandan M. K., çalıştığı Colin’s Mağazasından genel merkez tarafından işten atıldı.