Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek voleybol liglerine katılmaya hazırlanıyor. YDÜ voleybol şubesi, Kemal Şah Voleybol Akademi Lefkoşa şubesi ile işbirliği yaparak U16, U14 ve U12 Kızlar kategorilerinde mücadele edecek takımlarını oluşturdu.

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

Yeni sezonda bu kategorilerde yarışacak olan YDÜ takımları, deneyimli antrenör Umar Göker’in yönetiminde çalışmalarına başladı. Antrenmanlar, YDÜ RA25 Spor Salonu’nda, yardımcı antrenörler Damla Özlipolat ve Ersan Öztürk’ün desteğiyle sürdürülüyor.

Takımın başantrenörü Umar Göker, liglere katılacak olmanın heyecanını ve hedeflerini şu sözlerle ifade etti:

“Yakın Doğu Üniversitesi olarak sporun her branşında iyi ve başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Voleybol kız takımlarımızda da hedefimiz aynıdır. Çocuklara voleybolu sevdirmeyi ve iyi birer voleybolcu olarak yetişmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Yakın Doğu Üniversitesi, bu sezon katılacağı U16, U14 ve U12 Kızlar voleybol ligleri ile sporseverlere heyecan dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.