Arıklı: “Gelin eylemi erteleyin. Bir masa etrafında yeni sistemi konuşalım. Amacımız, limandaki sorunları çözmek ve işçilerimizin haklarını korumak” şeklinde konuştu.

Serdaroğlu: " Yarın biz de orada, masada olacağız.”

Bakan Arıklı ve Hür-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, yarın sabah bakanlıkta “uzlaşı masasında taraflarla buluşacaklarını” duyurdu. Ahmet Serdaroğlu, BRT ekranlarında yaptığı açıklamada, “Kendisine teşekkür ederim. Bir adım atmıştır… Çözümsüz hiçbir şey yoktur, yeter ki isteyelim. Yarın itibarıyla bakanlıkta görüşülecek. Uzlaşma masası oluşturma kararı verildi. Yarın biz de orada, masada olacağız.” dedi.

Erhürman: "İstikrarlı gerginlik mi, yoksa kalıcı barış ve istikrar mı? Erhürman: "İstikrarlı gerginlik mi, yoksa kalıcı barış ve istikrar mı?

(Kaynak: Kıbrıs Gerçek)