Üstel, “Mehmetçik- Büyükkonuk Belediye Başkanımız Fatma Çimen Tuğlu ve belediye çalışanlarını gerek bölge için yaptığı çalışmalardan gerekse geleneksel hale gelen bu güzide Festivalimizi daha da geliştirip devam ettirdiği için tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Lefkoşa-Girne Anayolu’nda Trafik Kazası: İki Yaralı Lefkoşa-Girne Anayolu’nda Trafik Kazası: İki Yaralı

Her bölgede yerel yönetimlerin özellikle Belediyeler Reformu’yla büyük hizmetler yapmaya başlamasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Üstel, "Bu reform hayata geçmeli demiştik. Kararlı duruşumuzun meyvelerini alıyoruz. Bugün Mehmetçik - Büyükonuk Belediyemiz de Belediyeler Reformu’nun hayata geçmesinin ardından sorumluluk alanı içinde halkına daha fazla hizmet vermeye başlamış, daha çok projeye imza atmıştır.

Yıllardır konuşulan ancak gerçekleştirilemeyen yerel yönetimler reformunu biz gerçekleştirdik. Söz verdik ve yaptık. O günlerde buna itiraz edenler oldu. Ama zaman bizi haklı çıkardı, yerel yönetimler reformu sayesinde şimdi belediyelerimiz çok daha güçlü” dedi. 62. Mehmetçik Üzüm Festivali’ne el emeği göz nuru ürünleri ile katılan vatandaşlara da teşekkür eden Üstel, "Yaptıkları ürünleri ile Festivali zenginleştiren insanlarımız için bereketli bir festival diliyor, bizlere kucak açan bölge halkına teşekkür ediyorum” dedi.