Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, UBP Lefkoşa Gençlik Kolları’nın düzenlediği etkinlikte gençlerle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu gecede, Lefkoşa Bölgesi Gençlik Kolları’nın yeni yönetimleri mazbatalarını aldı ve Başbakan Üstel'e güçlü destek mesajları verildi.

GİKAD ve Kazakistan İş Kadınları Derneği arasında protokol GİKAD ve Kazakistan İş Kadınları Derneği arasında protokol

UBP Lefkoşa Gençlik Kolları Başkanı Necati Çoban, gençlik örgütlerinin göreve hazır olduğunu belirterek, yaklaşan Kurultay'da Üstel'e tam destek vereceklerini söyledi. UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Mustafa Akyön ise Üstel’in gençlere verdiği önemin altını çizdi ve “Gençlerle omuz omuza yola devam” mesajını iletti. UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu da Üstel'in parti içinde sağladığı birlik sayesinde gönüllerde taht kurduğunu belirterek, gençlerin güçlü desteğini beklediklerini vurguladı.

Başbakan Üstel, gençlere yönelik yaptığı konuşmada, görev süresince gençlere verdikleri tüm sözleri birer birer yerine getirdiklerini ifade etti. Üstel, gençlerin ülkede kalmaları ve potansiyellerini kendi devletleri için harcamaları gerektiğini vurgularken, fiber optik kablo projesi ve 4.5G internet hizmetlerinin gençlerin dünya ile daha güçlü iletişim kurmalarını sağlayacağını söyledi. Ayrıca, Lefkoşa'da gençler için sosyal konut projesinin temellerinin atılacağını ve hiç evi olmayan gençlere öncelik verileceğini müjdeledi.

Üstel, gençlere güven duyduklarını ve ülkenin yarını olan gençlerin UBP bayrağını daha yükseklere taşıyacağına inandığını dile getirerek, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini vurguladı.