'PKK OLMASI MUHTEMEL'
İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Operasyonu gerçekleştiren yaralılardan 7 arkadaşımız özel harekattan. Onlar da ailelerine kavuşacaklar inanıyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin PKK terör örgütü oldukları kuvvetle muhtemel.


'3 YARALIMIZI TABURCU ETTİK'
Sağlık Bakanı Memişoğlu yaptığı bilgilendirmede şu ifadeleri kullandı: Yaralılarımızdan 3’ünü taburcu ettik. 1’inin durumu ağır, diğerlerinin de tedavileri devam ediyor.


CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ: AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bunların arkasında bunları bir araç olarak kullananlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Öncelikle terörü ve terörün arkasında olanları lanetlediğimizi bu menfur hadisede belirtmek istiyorum. bu menfur hadisede maalesef beş şehidimiz var. 22 yaralımızla, yaralılarımızdan çoğu iyi durumda. Az önce bir kısmını bu hastanemizde de ziyaret ettik.  Bu olaydan hemen ilk anından itibaren müdahale eden güvenlik güçlerimize, kolluğumuza, sağlık birimlerimize, yine hemen bir soruşturma süreci başlatan adli birimlerimize hepsine şükranlarımı sunuyorum.Terör hadiselerinin mutlaka bir amacı var. Ülkemize korku salmak, halkımızın huzurunu kaçırmak, özellikle bugün yaşadığımız terör saldırısı, ülkemizin savunma sanayini, savunma sanayindeki geldiği noktayı başarılara hedef alan bir terör saldırısı. Ülkemizin huzurunu da bozamayacaklar, savunma sanayindeki güçlü yürüyüşümüze de hiçbir şekilde engel olamayacaklar. Kahraman savunma sanayi çalışanlarımızın moralini de hiçbir zaman bozamayacaklar.Yılmaz taksi şoförü ve 4 TUSAŞ çalışanının şehit olduğunu, yaralılardan 7'sinin ise özel harekat polisi olduğunu açıkladı.

Bursa'da veteriner hekimlere etkin mücadele eğitimi Bursa'da veteriner hekimlere etkin mücadele eğitimi