Tolga Çevik'in doğaçlama performansı TOLGSHOW, 6 Eylül’de Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde yer alan MOE Açık Hava Sahnesi’nde, Near East Bank sponsorluğunda gerçekleşti. Rekor düzeyde katılımın olduğu bu gösteri, Çevik'in sevilen "Arkadaşım" karakteri ile izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Kadına Şiddet Davasında Karar Kadına Şiddet Davasında Karar

Tolga Çevik, yönetmen Fırat Parlak ve müzisyen Özer Atik (nam-ı diğer "Minik") ile birlikte, Kıbrıs’ta unutulmaz bir performans sergiledi. Gösterinin ikinci perdesinde, Kıbrıs'ta bir taksiciyi canlandıran Çevik, sahneye aldığı izleyicilerle doğaçlama oyunlar oynadı ve yönetmen Fırat Parlak’la olan komik diyaloglarıyla büyük beğeni topladı. Katılımcılar, Çevik’in yaratıcı ve mizahi doğaçlamaları ile MOE Açık Hava Sahnesi’nde unutulmaz bir gece geçirdi.

MOE Açık Hava Sahnesi’nde Eylül ayı etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor! 14 Eylül’de Korhan Saygıner konseri, 20 Eylül’de ise Türkiye’nin en sevilen komedi şovlarından biri olan Güldür Güldür Show izleyicilerle buluşacak. Komedi severler, 24 Eylül’de Cem Yılmaz ile bir kahkaha tufanı yaşayacak. Yıldızlar geçidi 4 Ekim’de ise Ata Demirer ile devam edecek.