Bursa Devlet Tiyatrosuna yeni atama Bursa Devlet Tiyatrosuna yeni atama

The Boys

Amazon Prime Video’nun hit dizisi “The Boys,” süper kahraman türüne farklı bir bakış açısı getiriyor. Garth Ennis ve Darick Robertson’ın aynı adlı çizgi romanına dayanan dizi, süper kahramanların yozlaşmış ve egoist olduğu bir dünyada geçiyor. The Boys, bu güç sahibi kişilerin maskesini düşürmeye çalışan bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Karl Urban’ın canlandırdığı Billy Butcher ve Antony Starr’ın canlandırdığı Homelander karakterleri öne çıkan isimler arasında. Dizi, sert eleştirileri, karanlık mizahı ve şok edici sahneleri ile büyük ilgi görüyor.

House of the Dragon

HBO’nun “Game of Thrones” evreninde geçen “House of the Dragon,” izleyicilere Targaryen hanedanının tarihini keşfetme fırsatı sunuyor. George R.R. Martin’in “A Song of Ice and Fire” serisindeki olayların 200 yıl öncesini anlatan dizi, Targaryen ailesinin iç savaşını ve Ejderhaların Dansı olarak bilinen dönemi konu alıyor. Paddy Considine, Matt Smith, Emma D’Arcy gibi oyuncuların performansları dikkat çekiyor. Muhteşem prodüksiyon kalitesi, entrikalarla dolu hikayesi ve ejderha sahneleri ile “House of the Dragon” büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip ediliyor.

 The Curse

The Curse,” A24 ve Showtime ortak yapımı bir kara komedi dizisidir. Safdie Kardeşler (Josh ve Benny Safdie) ve Nathan Fielder’ın imzasını taşıyan dizi, bir reality şovun yapımcılarının yaşadığı garip olayları ve laneti konu alıyor. Fielder ve Emma Stone’un başrollerde yer aldığı dizi, mizahi ve absürt anlatımıyla dikkat çekiyor. Henüz çok yeni olmasına rağmen, özgün hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu sayesinde kısa sürede ilgi çekmeyi başardı. “The Curse,” alışılmışın dışında senaryosu ve tarzıyla kara komedi sevenler için ideal bir seçenek.