Lübnan'da İnfilak Eden Çağrı Cihazlarının İçine Patlayıcı Yerleştirildiği İddia Edlidi Lübnan'da İnfilak Eden Çağrı Cihazlarının İçine Patlayıcı Yerleştirildiği İddia Edlidi

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung Electronics'in çalışanları, Pazartesi günü başlattıkları üç günlük geçici grevin ardından Çarşamba gününden itibaren süresiz greve gideceklerini duyurdu. Grev kararının arkasında daha yüksek ücret ve daha iyi çalışma koşulları talepleri yatıyor. Ulusal Samsung Electronics Sendikası, yönetimi müzakereye yanaşmamakla suçlayarak süresiz grev ilan etti.

Şirketten yapılan açıklamada, grevlerin üretimde herhangi bir aksaklığa neden olmayacağı belirtilirken, sendikanın internet sitesinde grevlerin devam etmesi halinde üretimde kesintiler olabileceği vurgulandı. Sendika daha önce 6.540 üyesinin üç günlük greve katıldığını bildirmişti, ancak süresiz greve kaç üyenin katılacağı belirtilmedi. Samsung Electronics'in dünya çapında yaklaşık 267.860 çalışanı bulunuyor ve bu çalışanların yaklaşık 120 bini Güney Kore'de görev yapıyor.