İskele-Ercan Anayolu’nda Alkollü Sürücü Kaza Yaptı İskele-Ercan Anayolu’nda Alkollü Sürücü Kaza Yaptı

3 Eylül 2024 tarihinde, 20:00-24:00 saatleri arasında Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri tarafından eş zamanlı olarak asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirilmiştir.

Gazimağusa:

Eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, marketler, gece kulüpleri, kahvehaneler ve halkın yoğun olduğu yerlerde yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Kumarhanelerde yasaklı 14 kişi bulunmuş ve yasal işlem başlatılmıştır. Trafik denetimlerinde 1156 araç sürücüsü kontrol edilmiş, 384 sürücü çeşitli trafik suçlarından rapor edilmiştir; 3 araç trafikten men edilmiş ve 2 sürücü tutuklanmıştır.

Girne:

Eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, kahvehaneler, pansiyonlar ve halkın yoğun olduğu yerlerde yapılan denetimlerde olumsuzluk tespit edilmemiştir. Kumarhanelerde yasaklı 35 kişi bulunmuş ve yasal işlem yapılmıştır. Trafik denetimlerinde 1050 araç sürücüsü kontrol edilmiş, 233 sürücü çeşitli trafik suçlarından rapor edilmiştir; 14 araç trafikten men edilmiş ve 1 sürücü tutuklanmıştır.

Güzelyurt:

Eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, bahis evleri ve halkın yoğun olduğu yerlerde yapılan denetimlerde olumsuzluk tespit edilmemiştir. Trafik denetimlerinde 650 araç sürücüsü kontrol edilmiş, 86 sürücü çeşitli trafik suçlarından rapor edilmiştir; 1 araç trafikten men edilmiştir.