Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2024 Plaj Voleybol Ligi'nde U12 Kızlar kategorisinde yarışan Mağusa Spor Akademisi (MSA), başarılı bir performans sergileyerek dereceye girdi. MSA, Doğruöz Market (Kaptan) ana sponsorluğunda katıldığı ligde, Masal-Nil ikilisi (MSA 1) ile üçüncülüğü elde etti.

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

Bu başarı dolayısıyla Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan, Doğruöz Market (Kaptan) sahibi İbrahim Kaptan Gedik’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, kendisine plaj voleybol forması hediye etti. Forma takdim töreni, Doğruöz Market (Kaptan) işletmesinde gerçekleşti ve törene Ahmet Ogan ile İbrahim Kaptan Gedik katıldı.

Törende konuşan Ahmet Ogan, "Sporun ve Sporcunun Dostu" olarak tanınan Doğruöz Market'in (Kaptan) sahibi İbrahim Kaptan Gedik ve ailesine, Akademi'ye verdikleri maddi ve manevi desteklerden ötürü teşekkür etti. İbrahim Kaptan Gedik ise Mağusa Spor Akademisi ile olan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, spora ve sporculara desteklerinin süreceğini belirtti.