Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, 11 yıl önce deniz kazasında kaybedilen Mağusa Türk Gücü futbolcusu merhum Onur Kandili anısına U12 (2012 doğumlu) futbol turnuvası düzenliyor. Turnuva, Boğaz Endüstri Madencilik Ltd’nin ana sponsorluğunda, “Onur Kandili doğal çim zeminli halı sahada” 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2019 yılında başlatılan ve gelenekselleşen bu turnuva, COVID-19 nedeniyle 2020 yılında yapılamamış, 2021-2023 yıllarında ise devam etmiştir. Bu yıl beşinci kez düzenlenecek turnuvaya Mağusa Türk Gücü, Larnaka Gençler Birliği, Teremeşeli H. Dumlupınar, Yeniboğaziçi, Vadili, Mehmetçik ve 1461 İskele Trabzonspor takımları katılacak.

Başkan İmamoğlu, paralimpik şampiyonlarını ağırladı Başkan İmamoğlu, paralimpik şampiyonlarını ağırladı

Turnuva, tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve final karşılaşmasıyla sona erecek. Final maçları sonrası düzenlenecek ödül töreninde takımlara kupa, dereceye girenlere madalya, katkı sağlayanlara ise plaket verilecek.

Boğaz Endüstri Madencilik Ltd Genel Müdürü Erhan Bolkan, Onur Kandili'nin adını yaşatmak için gerekli özenin gösterildiğini belirterek, şirketlerinin sadece ana sponsor olarak değil, sorumluluk bilinciyle bu tür organizasyonlarda her zaman görev alacağını vurguladı.