06.09.2024 tarihinde saat 10:00 sularında, Girne Karaoğlanoğlu Caddesi’nde meydana gelen olayda, 59 yaşındaki motosiklet sürücüsü V.S.F., polislerin kendisine ceza kestiği sırada bir köpeği tekmeledi. Olay sırasında, V.S.F. kendisini uyaran polislere küfür ederek, 62 yaşındaki M.Ş. ve 58 yaşındaki O.C. ile birlikte polisleri darp etti. Olayın ardından üç kişi gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor. Yetkililer, yaşanan bu olayın ardından halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamak adına gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirtti.

Polisin açıklaması şöyle:     

Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak

Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, Girne Polis Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kontrol maksatlı durdurulan motosiklet sürücüsü V.S.F. (E-59),  koruyucu başlık takmadan motosiklet kullanmak suçundan rapor edileceği sırada, kontrol yerinde bulunan köpeğe tekme attığı gerekçesiyle kendisini uyaran görevli polislere küfür ettikten sonra, arkadaşları M.Ş. (E-62) ve O.C.(K-58) ile bir taraf olup, görevli iki polis memurunun vücudunun muhtelif yerlerine gelişigüzel vurmak suretiyle polisleri darp edip, görevlerinden men etmişler ve yüksek sesle bağırıp çağırarak da çevreye rahatsızlık vermişlerdir. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.