Cevat Soydaş'ta potada ilk gün tamamlandı Cevat Soydaş'ta potada ilk gün tamamlandı

Gazimağusa bölgesinin kırmızı-yeşilli ekibi Mormenekşe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yoğun bir kamp dönemi geçiriyor. 2-6 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin Burdur şehrinde, Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleştirilen 1. hazırlık dönemi kampı verimli bir şekilde devam ediyor. Teknik direktör Ahmet Ogan ve ekibi yönetiminde yapılan yoğun antrenmanlarda, futbolcuların istekliliği teknik kadroyu memnun ediyor.

Takım olgusu ve birliktelik ruhunun ön planda olduğu kampta, Sporcu Sorumluları Sedat İzzigil, Hüseyin Tünsay ve Saim Akbelli, fizyoterapist Ali Baletti ile masör Oğuzhan Karabulut'un yakın ilgisi moral ve motivasyonu artırdı.

Sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanla geçen kampta, teknik direktör Ahmet Ogan kampın verimli geçtiğini, takım içi uyumun sağlandığını ve yeni sezona hazır olduklarını belirtti.


Mormenekşe, kampın son gününde Irak Süper Lig ekiplerinden Al-Quwa Al-Jawiya ile bir hazırlık maçı yaparak kampı tamamlayacak. Ogan, yeni döneme hazır olduklarını ve yönetim desteğiyle lige güçlü bir şekilde gireceklerini ifade etti.