Gazimağusa bölgesinin 1. Lig ekiplerinden Mormenekşe, resmi sezon açılışını 31 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirecek. Yeni sezon hazırlıklarına 29 Temmuz'da başlayan ve 1. hazırlık dönemini yoğun bir tempoda sürdüren Mormenekşe, teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Haftada 6 gün antrenman yapan futbolcular, yalnızca Pazar günleri dinlenme fırsatı buluyor. 

Resmi Sezon Açılışı Programı

Mormenekşe Gençler Birliği Spor Kulübü'nde, başkan Metin Menteş, yönetim kurulu, teknik ekip, A takım ve A2 genç takım sporcuları saat 14:30'da kulüp lokalinde toplanacak. Ardından, kulübe hizmet etmiş merhum başkanlar, yöneticiler ve sporcular anısına Mormenekşe Kabristanlığı'na çelenk bırakılacak. Resmi sezon açılışı, Mormenekşe Cemal Balses Stadı'nda yapılacak.

Açılışın ardından, Mormenekşe saat 17:00'de, 1. Lig ekiplerinden Northernland Dipkarpaz ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Mormenekşe'de Teknik Ekip Belirlendi

Çayırova , Esenler Erokspor'a konuk olacak Çayırova , Esenler Erokspor'a konuk olacak

Kırmızı-yeşilli ekip Mormenekşe'nin teknik ekibi de netleşti. Teknik direktör Ahmet Ogan'ın yönetiminde devam eden çalışmalarda, yardımcı antrenör ve kondisyoner Doğukan Tuğcu, yardımcı antrenör Ertan Bulut ve kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yer alarak görev yapacak.