TFF heyeti Külliye'de TFF heyeti Külliye'de

Gazimağusa bölgesinin 1. Lig temsilcisi Mormenekşe, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde, yardımcı antrenör ve kondisyoner Doğukan Tuğcu, yardımcı antrenör Ertan Bulut, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ve diğer teknik ekiple birlikte Mormenekşe, 29 Temmuz'da başladığı 1. hazırlık dönemini tamamladıktan sonra, 2. etap çalışmalarını Burdur Lavanta Tepesi Otel'de sürdürüyor.

Takım, 2-6 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de gerçekleştirdiği bu kampta, yoğun bir antrenman programına tabi tutuluyor. Günde çift idmanla gerçekleştirilen çalışmalarda, çabuk kuvvet, dayanıklılık, teknik ve taktik ağırlıklı programlar uygulanıyor. Toplamda sekiz antrenman yapılacak olan kampta, oyuncuların fiziksel ve mental olarak lige en iyi şekilde hazırlanması hedefleniyor.

Kamp süresince takımın çalışmaları, Mormenekşe Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Metin Menekşeli ve sponsorlar tarafından yakından takip ediliyor. Başkan Menekşeli'nin, Burdur'daki kampı ziyaret etmesi bekleniyor. Kamp çalışmaları, 6 Eylül Cuma günü öğleden sonra sona erecek.