İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin davetlisi olarak İstanbul’a gelen KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) heyeti, 36. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nı izlemek ve destek vermek üzere İstanbul'daydı. Ayrıca, Sancaktepe’de Türkiye Cimnastik Milli Takım Gelişim Kampı’nda bulunan sporcu Nida Toko ve antrenörü Mustafa Erbulut’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret, Nida Toko ve Mustafa Erbulut’un moral ve motivasyonunu artırdı. KKTC Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç ile Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sapsızoğlu, kamp merkezini gezerek merkez hakkında bilgi aldılar.

Ziyaret sonrasında, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi heyeti, kamp imkanı sağlayan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Başkan Vekili İsmail Göktekin ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ayrıca, Türkiye Cimnastik Milli Takım antrenörlerine başarılar dileyerek, sporculara desteklerini yineledi.