TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA

Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi, köylere değer katan, “geleceğin köylerini inşa etme” yönündeki çalışmalarının devam ettiğini açıkladı

ÇALIŞMALAR PLANLI ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi, köylerin güzelleştirilmesi kapsamında, temizlik çalışmaları ve altyapı geliştirmelerini planlı bir şekilde sürdürüyor. Belediye personeli tarafından titizlikle sürdürülen çalışmalar, Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu tarafından yakından takip ediliyor. Belediyeden yapılan açıklamada, belediye ekiplerinin, köylerde yaşayan halkın refah ve huzur içinde yaşayabileceği bir ortam sağlamak için özverili çalıştığı aktarıldı.

BİSİKLET YÜRÜYÜŞ YOLLARI PROJESİ

Açıklamada, başarıyla koordine edilen, yoğun katılımla gerçekleşen ve 10 gün devam eden üzüm festivalinin ardından, belediyenin çalışmalarına kaldığı yerden hız kesmeden devam ettiği belirtildi. Açıklamada, önümüzdeki süreçte, köylerdeki park ve bahçelerin yenilenip geliştirilmesi ve bisiklet yürüyüş yolları projelerinin hayata geçirilmesi için önemli adımlar atılacağı bilgisi da paylaşıldı.

KÖYLERDE DAHA SAĞLIKLI VE AKTİF YAŞAM HEDEFLENİYOR

“Bu projelerle birlikte, köylerimizde daha sağlıklı ve aktif yaşam alanları oluşturmayı amaçlıyoruz” denilen açıklamada, her köy için belirlenen program dahilinde yapılan çalışmaların, köylere değer katarken, halkın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediği kaydedildi. Açıklamada, “Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi olarak, geleceğin köylerini inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadesine yer verildi.