Dilan Çıtak Tatlıses Uçakta Kabin Memuruyla Tartıştı: Gözaltına Alındı Dilan Çıtak Tatlıses Uçakta Kabin Memuruyla Tartıştı: Gözaltına Alındı

İlişkilerinde kara bulutlar dolaşan Mauro Icardi ile Wanda Nara aşkı bitti. Yollarını tamamen ayıran ünlü çiftin arasında neler olduğu merak konusu oldu. İşte Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın evliliğinde gelinen son nokta…

Antrenmada mutsuz halleri ve evlilik yüzüğünü hala çıkarmamasıyla herkesin dikkatini çeken Icardi, yeni kararlar almaya başladı. Wanda Nara, iki çocuğunun babasından hiç beklemediği bir darbe yedi.

Sosyal medya hesabından ayrılığı duyuran Wanda, "Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz." demişti.

KREDİ KARTLARI İPTAL

Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre; Mauro Icardi, Wanda Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

AVUKATI DOĞRULADI

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld ise katıldığı bir yayında konuyla ilgili "Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor." dedi.

"ERKEKLER BÖYLE"
Wanda'nın avukatı devamında ise "50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey kredi kartını kapatmak ya da küçük çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olur." ifadelerini kullandı.