Kıb-Tek, Lefkoşa Sanayi Bölgesi'nde yarın yapılacak trafo proje çalışmaları nedeniyle 8 saat sürecek bir elektrik kesintisi olacağını duyurdu. Kesinti, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve Yolcu Ltd. ile çevresindeki bölgeleri etkileyecek. Proje çalışması sırasında elektrik akışının tamamen kesileceği belirtilirken, bu süre zarfında bölgede yaşayan ve çalışanların elektrik kesintisine hazırlıklı olmaları gerektiği vurgulandı.

Alsancak’ta Kıskançlık Kavgası: Ciddi Darp ve Burun Kemiği Kırığı Alsancak’ta Kıskançlık Kavgası: Ciddi Darp ve Burun Kemiği Kırığı

Kıb-Tek, çalışmaların seyrine bağlı olarak elektriğin belirtilen saat aralığından daha erken veya geç verilebileceğini de açıkladı. Bu nedenle, bölgede herhangi bir aksaklık yaşanmaması için şebekede her an elektrik varmış gibi davranılması önerildi. Elektrik kesintisinin ardından hizmetlerin normal şekilde devam edebilmesi için kullanıcıların gerekli önlemleri almaları ve planlamalarını buna göre yapmaları önem taşıyor.