Lefkoşa Badminton Kulübü’nün 30. yılını kutladığı bu özel yıl, badmintonseverlere unutulmaz bir etkinlik sunacak. Kulübün bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Lefkoşa Badminton Open 2024 turnuvası, 7-8 Eylül tarihlerinde TED Koleji Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Turnuvanın ana sponsorları arasında Flypower, Velavit, Süllü ve Jetgaz yer alıyor. Organizasyon, Kuzey Kıbrıs’ta bugüne kadar düzenlenen en geniş kapsamlı ve prestijli badminton turnuvası olma özelliğini taşıyor.

İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

Turnuvaya Türkiye ve Güney Kıbrıs’tan da sporcuların katılımıyla toplam 120 badminton oyuncusu rekabet edecek. Yarışmalar, U11 (11 yaş altı), U15 (15 yaş altı), büyükler ve hobi gruplarından oluşan dört farklı kategoride yapılacak. İki gün sürecek olan etkinlikte, sporcular ve seyirciler için özel standlar kurulacak, çeşitli oyunlar düzenlenecek.

Turnuva, 8 Eylül Pazar günü oynanacak final müsabakaları ile sona erecek. İlk üç dereceye giren sporculara ödüller, kupa ve madalyalar Lefkoşa Badminton Kulübü Başkanı Nevzad Denerel ve diğer yetkililer tarafından takdim edilecek. 30. yılını kutlayan Lefkoşa Badminton Kulübü, bu organizasyonla badmintonseverleri bir araya getirerek sporun ve rekabetin keyfini yaşatmayı hedefliyor.