İstanbul’da ticaretin kalbi Tahtakale’de 50 metrekare bir dükkânda üretime başlayan, bugün ise toplamda 75 bin metrekarelik alana sahip iki fabrikasıyla Türkiye’nin sanayi devlerinden birine dönüşmüş olan Korkmaz, Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Zuchex Fuarı’nda yer aldı. 19-22 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda, HALL 7/A33 B 30 standında ziyaretçilerini ağırlayan Korkmaz, paslanmaz çelikten üretilen tencere ve tava setleri, elektrikli ev aletleri, çay ve kahve makineleri, mutfak aksesuarları ve sofra koleksiyon ürünleri gibi birçok yeni ürününü ziyaretçilerin beğenisine sundu. Fuar boyunca yenilikçi tasarımları ve kaliteli ürünleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı olan Korkmaz, yerli ve yabancı alıcılarla önemli iş bağlantıları kurma fırsatı buldu.

“Dünya çapında adımızı duyurmaya kararlıyız”

Zonguldak'ta Eğitime 1 gün Ara Verildi Zonguldak'ta Eğitime 1 gün Ara Verildi

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Korkmaz Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Korkmaz, “Korkmaz olarak, her yıl katıldığımız Zuchex Fuarı’nda yer almak, sadece ürünlerimizi sergilemek değil, aynı zamanda yılların birikimi ve emeğini, yenilikçi vizyonumuzu ve müşteri odaklı üretim anlayışımızı sektörün en prestijli platformlarından birinde paylaşma imkânı tanıdı. Her sene daha iyi ve daha fazla bağlantılar kurmamıza yardımcı olan fuarda; geleneklerimize bağlı kalarak, teknolojiyi ve tasarımı en üst düzeyde birleştirdiğimiz ürünleri ziyaretçilerimizle buluşturduk. Korkmaz olarak, yenilikçi ürünlerimizle dünya çapında adımızı duyurmaya kararlıyız. Her adımımızda, müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek çözümler sunmak ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Perakendeciler, toptancılar ve üreticiler Zuchex Fuarı’nda bir araya geliyor

Her yıl Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve ev ve mutfak eşyaları sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen uluslararası bir fuar olan Zuchex Fuarı, yerli ve yabancı katılımcıları bir araya getirerek, sektörün en yeni ürünlerini, yenilikçi tasarımlarını ve teknolojik gelişmelerini sergileme fırsatı sunuyor. Sektör profesyonelleri, perakendeciler, toptancılar ve üreticiler için büyük bir buluşma noktası olmasının yanı sıra, yeni iş bağlantıları kurma, iş ortaklıklarını geliştirme ve pazar trendlerini yakından takip etme açısından da önemli bir platform oluyor.